Graffiti Muurschilderingen

Op maat gemaakte graffiti schilderingen van ieder formaat

De naam Mooiemuur zegt het al: wij maken in een handomdraai van uw kale muur een mooie kleurrijke muur! Aan de hand van uw wensen maken wij een uniek ontwerp voor uw binnen- of buitenmuur. In dit ontwerp kunnen wij bijvoorbeeld uw logo opnemen of de naam van uw kind, maar er kan ook gewerkt worden met sfeerbeelden. Kleur, grootte en vorm worden geheel in overleg met u bepaald.

Gericht

Onze graffiti muurschilderingen worden vaak ingezet om een bepaalde doelgroep aan te spreken. In dat geval zullen wij in overleg met u tot een kwalitatief hoogstaand eindproduct komen. Ook voor grote nationale of wereldwijde campagnes zijn wij uw partner.

Alles geregeld met één aanspreekpunt

Door een netwerk van gerenommeerde graffiti artiesten over de gehele wereld is er altijd wel een passende artiest bij uw wensen te vinden.

U heeft 1 aanspreekpunt waar vanuit alles geregeld zal worden, van het selecteren van de artiesten tot het bestellen van de spuitbussen, hoogwerkers etc.

Kwaliteit voorop

Onze muurschilderingen, soms ook wandschilderingen genoemd, bevatten in veel gevallen kenmerkende kleuren, vormen en afbeeldingen en worden altijd op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen.

De realisatie van uw ideeën is bij ons in goede handen en wordt tot in de puntjes verzorgd met een maximale toewijding waarbij kwaliteit en een uitstekend eindresultaat voorop staan.
Het upgraden van uw restaurant, slaapkamer, tuinmuur, zwembad, kantine of bedrijfspand is aan Mooiemuur zeker toevertrouwd.

Muurschilderingen als anti-graffiti

Ook is het mogelijk om onze muurschilderingen in te zetten als een oplossing tegen illegale graffiti.

Wij maken er een mooie muurschildering van en kunnen deze des gewenst ook nog behandelen met een anti-graffiti coating. Uiteraard is dit gelijk een goede bijdrage aan een positieve uitstraling voor de buurt.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een muurschildering, graffiti workshop, demonstratie, of naar 1 van onze freelance artiesten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contact formulier of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)6 17 06 83 00 of e-mail adres info@mooiemuur.nl

Contact formulier
Enkele van onze recente projecten