Harare, Zimbabwe

Begin 2010 werden wij gevraagd door de Nederlandse Ambassade in Harare Zimbabwe om een aantal workshops te verzorgen aldaar. In Harare word al tien jaar een groot kunst festival (HIFA) georganiseerd waarbij de focus voorheen meer op dans, zang en theater lag maar dit jaar ging er ook erg veel aandacht uit naar vishal arts. In samenwerking met Unicef hebben wij een paar honderd kinderen de dag van hun leven gegeven. Op het festival terrein verzorgden wij dagelijks een aantal workshops voor de bezoekende kinderen en kinderen uit weeshuizen.

Daarnaast hebben wij in de armste wijk van Harare een project gedaan waarbij wij een zijkant van 1 van de vele wooncomplexen hebben voorzien van een kleurrijke schildering. Dit moet de start zijn van meer opknap werkzaamheden in deze arme wijk.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een muurschildering, graffiti workshop, demonstratie, of naar 1 van onze freelance artiesten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contact formulier of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)6 17 06 83 00 of e-mail adres info@mooiemuur.nl

Contact formulier