Graffiti Workshops

Ervaar graffiti in een creatieve teambuilding workshop

Originele workshops

MooieMuur heeft een ruime ervaring in het geven van workshops aan grote en kleine groepen. Zo organiseren wij regelmatig graffiti workshops voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes en andere evenementen.

Techniek en samenwerking

Na een korte uitleg over de techniek worden er gezamenlijk wat basisoefeningen met de spuitbus gedaan. Zodra iedereen deze onder de knie heeft, wordt er een grote schildering geschetst welke met zijn allen wordt uitgewerkt.

Locatie, materiaal en duur

De workshop kan op diverse locaties gegeven worden: bij u op het bedrijf gebeuren, een van onze locaties of er kan een locatie gehuurd worden. Alles is mogelijk. De duur van de workshop is geheel aan jullie tijdschema aan te passen.

Mooiemuur verzorgt al het materiaal, de begeleiding, beschermende kleding en zelfs een muziekje. Van de gehele workshop maken wij voor u een leuke serie foto’s ter aandenking.

Natuurlijk kunnen wij de workshop bij u op locatie geven zodat de workshop als een bedrijfsuitje gezien word door de belasting dienst.

Groepen

Groepen vanaf 10 personen. Minder personen is mogelijk, maar er worden er 10 in rekening gebracht. Iedere maand verzorgen wij een open graffitiworkshop voor kleinere groepen. Neem contact op voor de data van de open workshops.

Scholen

Mooiemuur verzorgt veel diensten voor scholen en culturele instellingen. Zoals graffitiworkshops, het customizen van producten en het maken van muurschilderingen. Bij graffitiworkshops op scholen kan er in samenspraak met de docenten een workshopprogramma worden opgezet. Dit kan een workshop van een dag zijn, maar dit kunnen ook vier workshops beslaan van elk twee uur. Hierbij kan er gekozen worden voor een tijdelijke wand, canvas of er wordt gewerkt op een wand binnen de school zelf.

Neem contact met ons op

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor een muurschildering, graffiti workshop, demonstratie, of naar 1 van onze freelance artiesten? Vraag vrijblijvend een offerte aan via het contact formulier of neem direct contact met ons op via telefoonnummer +31(0)6 17 06 83 00 of e-mail adres info@mooiemuur.nl

Contact formulier